INICI

   Un Arquitecte Tècnic és un professional que coneix i aplica les tècniques del procés constructiu i està en contacte continu amb Arquitectes, Enginyers, Industrials, Promotors... que l'assessoren i fa que augmentin els seus coneixements sobre aquest procés per convertir-lo en un professional de referència en les obres, en l'edificació i tot allò relacionat amb l'habitatge.

   L' activitat de l'Arquitecte Tècnic està fonamentada en la col·laboració amb els diferents professionals del món de la construcció i per això com a tècnic especialitzat els puc prestar un servei fiable, de qualitat i ràpid en tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona i voltants.

   La nostra no és una feina fàcil, però tots els esforços queden recompensats quan s'obté la satisfacció de saber que s'ha fet un bon treball i el reconeixement dels altres.

   Agraeixo la seva visita a aquesta web i espero poder prestar-li els serveis professionals que necessiti.


   Al menú superior pot accedir a les diferents opcions per conèixer més sobre els serveis que s'ofereixen, referències de treballs realitzats i les dades per posar-se en contacto amb mi.